Over ons

Welkom op onze vernieuwde website.

Wij zijn een servicegerichte tweewielerzaak waar wij graag voor onze klanten klaar staan. Wij geven u volledig advies welke fiets het beste bij u past en staan altijd klaar voor de nazorg hiervan. Wij bieden een overzichtelijk assortiment fietsen en accessoires. Laat u inspireren door onze collectie. Wij streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren. Met trots presenteren wij in onze winkel een selectie fietsen die garant staan voor pure kwaliteit.

In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel. Degelijke en hippe stadsfietsen van Cortina om naar uw werk of school te fietsen, toerfietsen voor lekker lange fietstochten, sportieve racefietsen en mountainbikes en natuurlijk een collectie voor kinderen! Ook voor accessoires hebben wij een uitgebreid assortiment. Denk hierbij aan de lifestyle- en transportfietsen welke op dit moment helemaal hot zijn en leuk zijn aan te kleden met diverse soorten manden, kratten, bloemslingers etc, regenkleding en een groot assortiment aan fietstassen.

Daarnaast is Bijl tweewielercentrum groot in elektrische fietsen. Wij zijn dealer van de merken Pegasus, Bulls, Katarga, Vogue en Van Dijck. Deze toonaangevende merken hebben een uitgebreid assortiment. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Er is altijd een elektrische fiets te vinden die aan uw wensen voldoet!

Graag verwelkomen wij u in onze winkel!