Cortina

Als u op zoek bent naar een modieuze fiets waarmee u in stijl door de stad kunt cruisen, dan bent u bij onze afdeling Cortina fietsen aan het juiste adres. De robuuste transportfietsen uit het begin van de twintigste eeuw vormen de basis van deze moderne hippe fietsen.

Met de prachtige fietsen van Cortina is fietsen nog leuker geworden. Je kunt je nu modieus vertonen op je werk of in de winkelstraat. De handige combinatie van bagagedrager en een transportrekje zorgen ervoor dat boodschappen doen per fiets makkelijker is geworden. De stadsfietsen zijn op te delen in de Utility transportfietsen, Metropole sportieve fietsen en een Original retro-fiets, verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en designs. Ook de gadgets verschillen per fiets.

Voor e-bikes bent u bij Cortina aan het juiste adres. Met deze fietsen heeft u altijd een windje in de rug en verplaatst u zich met hoge snelheid van A naar B. Hierdoor zijn deze fietsen ideaal voor woon-werkverkeer, of een snelle boodschap. De accu is onopvallend weggewerkt, waardoor het amper te zien is dat het een elektrische fiets is. Modieus, stijlvol en snel: de Cortina e-bike heeft het allemaal.

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment aan Cortina fietsen en e-bikes!

Cortina-logo-200x200