Bulls

Racefietsen van Bulls staan bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, klassieke frames en de vele verschillende soorten racefietsen en mountainbikes. Bulls-fietsen zijn geschikt voor iedere wielrenner!

Ook de mountainbikes van Bulls vallen goed in de smaak bij velen. De Copperhead-collectie en de Wild Edge zijn voorbeelden van bekende mountainbikes van dit merk. De mountainbikes van Bulls zijn voorzien van een complete Shimano-afmontage, maar blijven wel onder de grens van €1000,- waardoor het een zeer betaalbare fiets blijft.

Niet alleen staat Bulls bekend om de racefietsen en mountainbikes, ook andere soorten fietsen van dit merk mogen er wezen. De e-bikes van Bulls zijn ook van geweldige kwaliteit. De Green Mover E45 haalt snelheden tot 45 kilometer per uur en wordt daarom gerekend tot de speed pedelecs.

Bulls fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Daarom zit er altijd wel een geschikte Bulls fiets voor u bij. Heeft u moeite met kiezen? Kom dan eens bij ons langs om uw favorieten te vergelijken en om meer informatie te verkrijgen van onze deskundige medewerkers over de verschillende fietsen van Bulls. We helpen u graag!

Bekijk hieronder het assortiment van Bijl Tweewielercentrum van het merk Bulls.

Bulls Logo