E-bikes

Bent u het fietsen met tegenwind zat? Begrijpelijk! Bij Bijl Tweewielers bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten e-bikes. Een e-bike zorgt ervoor dat u met gemak lange afstanden kunt fietsen of dat u gemakkelijk kunt fietsen als u niet zo goed kunt trappen. Een e-bike zorgt voor ontspanning, ondersteuning en minimale inspanning.

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten e-bikes. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke e-bike het beste bij u, uw wensen en uw budget past. Komt u er niet uit, dan kunnen onze deskundige werknemers u altijd helpen met het maken van de juiste keuze. Wilt u een gewone of krachtige motor? En wilt u de motor aan de voor- of achterkant van de fiets? Deze en nog veel meer vragen zullen wij samen met u beantwoorden, om zo tot uw perfecte e-bike te komen!

  • Comfortabele E-bikes: bent u op zoek naar een comfortabele elektrische fiets, maar weet u niet precies welk model u voorkeur heeft? Onze Kalkhoff-modellen zijn een comfortabele begeleider en wijzen u de weg met een elegant design en een hoogwaardige uitrusting.
  • Speed-pedelecs: de snelle e-bike waar je stil van wordt. Voor wie graag een tandje harder wil rijden zijn er ook snelle e-bikes, genaamd speed-pedelecs. De speed-pedelec ondersteunt tot ongeveer 45 km/h.
  • Sportieve E-bikes: voor een mooie toertocht, maar ook zeker voor de dagelijkse rit zijn de sportieve elektrische fietsen uitermate geschikt. De sportieve modellen weten te inspireren, en wel met stille en krachtige motoren, een volledig geïntegreerde accu en een uitzonderlijk ontwerp en rijgedrag.