KTM

Motorfietsen van KTM staan bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, uitgesproken frames en de sportieve uitstraling. Wat veel mensen niet weten is dat KTM ook fietsen en e-bikes bouwt.

De fietsen van KTM zijn inmiddels een begrip in Duitsland. De gehele range is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Dus ongeacht of het een mountainbike, racefiets of stadsfiets betreft, kwaliteit is gegarandeerd.

Niet alleen staat KTM bekend om de racefietsen en mountainbikes, ook andere soorten fietsen van dit merk mogen er wezen. De e-bikes van KTM zijn ook van geweldige kwaliteit. De Macina Eight Plus is een mooi voorbeeld van een top e-bike, met het in 2017 geïntroduceerde evo e-bike concept heeft de Macina Eigth Plus een sportieve uitstraling.

KTM fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en kleuren. Daarom zit er altijd wel een geschikte KTM fiets voor u bij. Heeft u moeite met kiezen? Kom dan eens bij ons langs om uw favorieten te vergelijken en om meer informatie te verkrijgen van onze deskundige medewerkers over de verschillende fietsen van KTM. We helpen u graag!

Bekijk hieronder het assortiment van Bijl Tweewielercentrum van het merk KTM.

Logo