Kalkhoff

Kalkhoff staat garant voor kwaliteit. In de eigen fabriek worden de city-, urban- en trekkingfietsen met grootste zorg samengesteld. De frames worden extra stabiel, licht en hoogwaardig geconstrueerd door ervaren ingenieurs en de materialen worden erop getest dat ze van hoogste kwaliteit zijn.

Ook de e-bikes worden uitgebreid getest en voldoen aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Dankzij innovatieve technieken wordt uw veiligheid gegarandeerd en kunt u op uw gemak uw alledaagse taken doen zoals naar uw werk of boodschappen doen, maar ook bijvoorbeeld tochten maken door de natuur en op vakantie. Met Kalkhoff zijn de mogelijkheden eindeloos.

De fietsen en e-bikes van Kalkhoff zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. In ons uitgebreide assortiment zit er daarom ook altijd wel iets voor u bij. Mocht u er niet uitkomen welke fiets of e-bike van Kalkhoff het beste bij u past, dan staan onze deskundige werknemers voor u klaar met een kopje koffie in de winkel. We zullen samen kijken naar uw wensen, uw budget en uw gewoonten qua fietsen. Hierna kunnen we bepalen welke fiets uw perfecte Kalkhoff is!

Bekijk hieronder de verschillende soorten en typen fietsen en e-bikes van Kalkhoff die in het assortiment van Bijl Tweewielercentrum te vinden zijn!

Bulls Logo