Batavus

Batavus wordt wel gezien als dé fietsenspecialist van Nederland voor alle soorten fietsen, waaronder dus normale fietsen en de populaire e-bikes. Het innovatieve merk zorgt ervoor dat de fietsen worden uitgerust met de beste materialen en technieken. Batavus heeft al meer dan honderd jaar een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed publiek. Hierdoor zit er altijd wel een geschikte Batavus fiets voor u bij in het uitgebreide assortiment van verschillende soorten, typen, maten en kleuren.

Elke fiets heeft zijn eigen karakter. De ontwerpers van Batavus doen hun best om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van zijn of haar Batavus. Hierbij draait het om een aantal factoren: plezier, veiligheid, duurzaamheid, stijl en comfort. Met de fraaie designs mag je overal gezien worden!

Veiligheid betekent voor Batavus sterke en moderne kwaliteitsfietsen van de beste materialen, gemaakt met de beste en modernste technieken. Elke Batavus is uitgerust met een solide slot, krachtige reflectoren en een betrouwbare naafdynamo.

Bekijk hieronder het uitgebreide assortiment van verschillende soorten, maten en kleuren Batavus fietsen en e-bikes van Bijl Tweewielercentrum! Mocht u moeite hebben met het uitkiezen van uw perfecte Batavus, neem dan contact met ons op! Onze deskundige werknemers helpen u graag.

Bulls Logo