Merken

Niet iedereen is hetzelfde: mensen hebben andere behoeften en wensen. Daarom vindt u bij Bijl Tweewielers verschillende soorten fietsen van verschillende wereldwijd bekende merken. Al deze merken staan garant voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Kortom: er zit in ons assortiment altijd wel een geschikte fiets voor u bij.

  • Bulls: racefietsen van Bulls staan bekend om de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, klassieke frames en de vele verschillende soorten racefietsen en mountainbikes. Bulls-fietsen zijn geschikt voor iedere wielrenner!
  • Kalkhoff: zowel fietsen als e-bikes van Kalkhoff zijn veelzijdig, mooi en van zeer goede kwaliteit. Van alledaagse taken zoals boodschappen doen tot vakantietochten: deze fietsen kunnen het.
  • Pegasus: Pegasus fietsen zijn al 30 jaar lang fietsen van superieure kwaliteit en staat garant voor veiligheid, design en comfort. Innovatie en traditie zijn de sleutel tot succes voor dit merk.
  • Cortina: Cortina is de link tussen de modewereld en de fietsenwereld. Met deze stevige, robuuste fietsen verplaats jij je op modieuze wijze door de stad. Met kleurgebruik, design en kleine details past een Cortina fiets altijd bij je outfit!
  • Batavus: Batavus wordt wel gezien als dé fietsenspecialist van Nederland voor alle soorten fietsen, waaronder dus normale fietsen en de populaire e-bikes. Het innovatieve merk zorgt ervoor dat de fietsen worden uitgerust met de beste materialen en technieken.