Fietsen

Bent u die file naar uw werk zat? Wilt u uzelf op een milieuvriendelijkere manier verplaatsen? Verruil uw auto dan voor een fiets! Een fiets is niet alleen beter voor het milieu, het is ook nog eens goed voor uw lichaam en bovendien zorgt het voor ontspanning! Want wat is er nou beter dan een mooi fietstochtje maken op een sprankelende zomerdag?

Niet iedereen is hetzelfde en daarom zijn er verschillende fietsen te vinden in ons uitgebreide assortiment. Van stadsfietsen en lifestylefietsen tot sportieve fietsen in verschillende soorten, maten en kleuren: u vindt het bij Bijl Tweewielers! Wij helpen u graag om tot de juiste keuze te komen. Welke fiets bij u past, hangt namelijk af van een aantal factoren. Waarvoor gebruikt u de fiets? Is het uiterlijk van de fiets belangrijk? Deze en nog veel meer andere vragen zullen wij samen met u beantwoorden. Wij bieden drie typen fietsen aan:

  • Stadsfietsen: een fietstocht in de omgeving, naar het werk of voor de dagelijkse boodschappen: met een stadsfiets geniet je van iedere dagelijkse rit! De stadsfietsen worden gemaakt om jarenlang mee te kunnen gaan. De stadsfiets is onderhoudsarm en stevig, zodat u zolang mogelijk van uw fiets kunt genieten!
  • Sportieve fietsen: sportieve fietsen worden steeds populairder. U fietst erop naar uw werk of de stad, maar u kunt ook op zondag een lekker sportief tochtje maken. Dit allemaal op één fiets, een sportieve fiets is geschikt voor iedereen! Door de veelzijdigheid van de fiets zijn ze erg populair.
  • Lifestyle fietsen: wanneer u het belangrijk vindt dat niet alleen uw outfit er goed uitziet, maar ook uw fiets dan is een lifestyle fiets perfect voor u. Lifestyle fietsen zijn net even anders door hun unieke en stijlvolle designs. Dankzij de stoere, brede banden en robuuste frame cruise je in stijl. De lifestyle fietsen zijn comfortabel, robuust en onderhoudsarm.